Safe Haven Music – 13 mei

De nieuwe samenwerking van Remko Harms en Music for Christ kreeg vorm in 2022 toen ze gezamenlijk een aantal concerten gaven. De reacties van het publiek en de ‘klik’ tussen Remko, het koor en het orkest smaakten naar meer. Ze vonden al snel een noemer waar ze gezamenlijk achter konden staan: ‘Safe Haven’. “Ons doel met deze samenwerking komt uit psalm 107, vers 30” zegt dirigent en oprichter van Music for Christ Aad Contze. “We willen mensen met muziek wijzen op de veilige haven die Jezus is. Vrijwel iedereen heeft wel een stormachtige of angstige periode achter de rug of zit er nog middenin. We mogen weten dat God Zelf ons naar een veilige haven zal leiden waar we rust en vrede mogen ervaren. Safe Haven Music wil eenieder, ongeacht zijn of haar achtergrond, een veilige haven bieden.

Music for Christ weet als koor en orkest welke impact gospelmuziek heeft daarbij. In de afgelopen jaren hebben de leden met diverse artiesten uit binnen- en buitenland opgetreden en meegemaakt hoe het publiek geraakt werd en meegenomen in de hoopvolle boodschap die gospel in al haar diversiteit biedt.
Remko Harms heeft die veelkleurigheid op zijn manier ervaren en laten horen – als lid van L.A. The Voices en later toen hij terugkeerde bij zijn grootste muzikale liefde: gospel. 

‘Safe Haven Music’ wil met komende optredens vooral verbinding zoeken – met het publiek, maar ook tussen verschillende gospel stijlen en artiesten uit binnen- en buitenland. Meer informatie over de komende activiteiten is te vinden op www.safehavenmusic.nl.

Heeft u vragen over onze nieuwe samenwerking, of de mogelijkheden om een concert te organiseren, mail dan gerust naar info@safehavenmusic.nl.

Bezoek ook onze Facebook (SafeHavenMusic.nl) en Instagram pagina (SafeHavenMusic.nl).

  • Datum: 13 mei 2023
  • Tijd: 19:30 - 22:00 (Europe/Amsterdam)
  • Locatie: Gebouw ‘t Podium, Nijborg 2, 3927 DA Renswoude

Koop tickets

Safe Haven Music – 13 mei (132 tickets beschikbaar )
€19.50
0
0.00
0.00

Organizers